Handels-betingelser

Vi accepterer følgende kreditkort hos Billigeslips.dk

I vores webshop kan du betale med danske og udlandske kort fra VISA/Dankort, VISA Electron, MasterCard og Maestro. Ønsker du at betale via bankoverførsel, så kontakt kundeservice.

Retur og fortrydelsesret

Skulle du mod forventning fortyde dit køb hos Billigtslips.dk kan enhver vare returneres inden for 14 dage. De 14 dage gælder fra den dato du har modtaget den pågældende vare/ordre. Ved fortrydelse er du forpligtiget til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den i.

Returfragt: Køber skal selv stå for udgiften til returfragt. Vi opfordre til at du sender pakken forsikret og med track&trace. Vi dækker ikke bortkomne pakker eller forsendelser som ikke kan bevises.

Returvarer sendes til:
Billigeslips.dk
Sandbyvej 6
8382 Hinnerup

Vi beder dig vedlægge dit navn og ordrenummer samt om du ønsker pengene tilbageført eller ombytning til anden vare.
Ønsker du refundering vil købesummen(der er inkl. fragt) blive tilbagebetalt senest 14 dage efter vi har modtaget returvaren.
Du bedes hertil oplyse reg.- og kontonummer.

Fortrydelse kan også ske såfremt du nægter at modtage varen ved levering på den oplyste leveringsadresse.
Ved køb hos Billigeslips.dk giver du automatisk samtykke til, at du er indehaver af de indtastede informationer.

Reklamation

Hos Billigeslips.dk kontrollerer vi alle varer for kvalitet og stand inden forsendelse. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved produktet henviser vi til Retur og fortrydelsesret. Reklamationsvarer vil blive repareret eller erstattet af en ny leverance indenfor 14 dage fra modtagelsen af returvaren.

Kan der ikke ske reparation eller erstatning vil det betalte beløb blive krediteret inden for 14 dage. (Se Retur og fortrydelsesret).
Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til den danske købelov. Reklamation skal påberåbes indenfor rimelig tid. Altså højest indenfor 2 måneder fra man har konstateret fejlen/manglen.

Levering

Alle varer i webshoppen lagerføres, hvis ikke andet er oplyst. Bestilles ordren inden kl. 12.00 vil varen blive afsendt samme dag.
Leveringstid: 1-4 hverdage.

Leveringspriser – DAO365:
Vi leverer kun indenfor Danmarks landegrænser.
Hjemmelevering kr. 35
Til nærmest pakkeboks kr. 29
Afhentning gratis

Tilbud hvor kunden kan opnå gratis levering kan forekomme.

Når din betaling er gennemført vil du modtage en e-mail, som bekræfter at vi har modtaget betalingen.
Herefter vil du modtage din faktura per e-mail, som samtidig er din ordrebekræftelse.

Anonymitets politik/persondata

Vi tager persondata meget alvorligt. Det gør vi bl.a. ved en streng håndtering af vores indsamlede data. Du kan som kunde hos Billigeslips.dk altid stole på at vi beskytter dine data på bedste vis.
Vi videregiver aldrig kundeoplysninger til tredjepart.

Domæne:
Domænet https://billigeslips.dk og alle undersider ejes af virksomheden. Firmaet har alle rettigheder til siden og copyright på alt materiale.

Close Cart